fcb.portal.reset.password

Trobada a Trafalgar Square amb motiu de la final de Wembley

El Barça visitarà Londres un cop més. Aquesta vegada, l’equip de Guardiola s’enfrontarà al Chelsea, en el que va sent ja un clàssic de competició europea. El dimecres dia 18, els blaugrana es juguen una bona part del pas a la gran final de Munic, i no estaran sols.

Gairebé 3.000 culers donaran suport al seu equip per tal que pugui arribar a la final de la Lliga de Campions per segona temporada consecutiva. És per això que la Penya Blaugrana London of Great Britain ha organitzat dues activitats perquè el nom del Barça se senti al llarg del riu Tàmesi.

Dimarts, sopar a la penya

Per a aquells que arribin abans del partit, la penya londinenca ha organitzat un sopar barcelonista. Un àpat de tres plats a la seu de la penya, a Temple Pier, per un mòdic preu de 28£. Les places són limitades, per la qual cosa és imprescindible reservar-lo amb antelació per correu electrònic a contact@pblondon.org.

Un crit valent a Trafalgar Square

El dia següent, tots els barcelonistes desplaçats a Londres estan convocats a aquesta mítica plaça londinenca a les 14h. D’aquesta manera, un cop més, farem Barça a Londres! Esteu tots convocats a Trafalgar Square per tenyir-la de blaugrana!

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();