fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, a l'Ajuntament de Santpedor. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Èxit majúscul en la celebració del 25è aniversari de la Penya Barcelonista de Santpedor, que ha coincidit amb la 21a trobada de penyes de la zona del Bages, Berguedà i la Cerdanya. En total, 32 penyes representades en un dinar amb 240 assistents. El vicepresident Jordi Cardoner i el directiu Josep Ramon Vidal Abarca hi han assistit en representació del FC Barcelona.

En el seu parlament, Cardoner ha fet una gran valoració de la penya de Santpedor, així com del seu teixit social, que l’ha definit com a modèlic. El vicepresident també ha destacat la figura de Pep Guardiola, a més d’agrair la presència de tothom i ressaltar la importància del moviment penyístic. Altres personalitats presents al dinar han estat l’alcaldessa Laura Vilagrà, el delegat de les penyes de la zona Ramon Burriol i l’Avi del Barça (natural de Guardiola de Berguedà).

Una jornada farcida d’activitats

Els actes havien començat el matí d’aquest diumenge amb una rua pels carrers de Santpedor. Posteriorment, s’ha descobert una placa commemorativa de la 21a Trobada a la plaça on va néixer Pep Guardiola. Tot seguit, la comitiva –amb la presència dels directius barcelonistes- s’ha dirigit a l’Ajuntament, on s’ha fet la fotografia de família, ha visitat una exposició dels 25 anys de la Penya i el seu local.

Tornar a dalt