fcb.portal.reset.password

El Barça Alusport, campió d'Europa

El cap de setmana passat, el Barça Alusport es trobava, un cop més, amb la història. Després d’una temporada anterior immillorable, en què es va guanyar totes les competicions disputades, s’ha fet un pas endavant, i l’equip de Carmona ja forma part de l’elit europeu.

El pavelló Barris Nord de Lleida va ser l’escenari d’una Final a Quatre apassionant. Es palpava en l’ambient que el Barça, un cop més, seguiria fent història. I les penyes hi van ser, una vegada més, donant suport a uns colors, amb una mostra de civisme i barcelonisme.

Les penyes han demostrat, altra vegada, que el FC Barcelona no només es viu al Camp Nou. El Mini, el Palau, i la Ciutat Esportiva són escenaris també de grans espectacles, de tardes i nits màgiques. Amb aquest triomf, el Barça segueix regnant a Europa, essent aquest el 17è any consecutiu que un dels seus equips guanya la màxima competició continental.

Totes les penyes teniu facilitats exclusives per assistir a partits al Palau Blaugrana tant de futbol sala, com d’handbol i hoquei patins. Per a més informació, feu clic aquí.

Tornar a dalt