fcb.portal.reset.password

Patrick Thonomal, François Arsene i Antonio Freire a la reunió amb les penyes franceses

Una bona representació de les penyes franceses es va reunir a Lió la setmana passada. La FC Blaugrana Plus Que Des Supporters va organitzar aquesta trobada, la primera d’aquest tipus en territori francès.

Els directius de la Comissió de Penyes Patrick Thonomal i François Arsene van ser els representants del Club en aquest acte. També hi va assistir Antonio Freire, president de la Penya Fanatiek FC Barcelona Limburg, de Bèlgica, i delegat del Consell Consultiu de Penyes de la zona 35 El Món.

La Penya Blaugranor du Nord de la France, la Peña Barcelonista Gabriel López Solá de Saint Juery i la Penya Blaugrana de París van estar representades en la reunió. L’objectiu no fou altre que el de posar al dia tota l’activitat, i fer resum de l’estat del moviment al país veí.

 

Compromís amb les penyes internacionals

Patrick Thonomal i François Arsene són directius de la Comissió de Penyes, que s'encarreguen a centrar els seus esforços en les penyes establertes en els països francòfons. Sota la coordinació de Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes a estrangeres, fomenten el moviment penyístic a nivell internacional, un dels grans objectius del projecte Penyes Segle XXI.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();