fcb.portal.reset.password

PB Ciutat de Peñíscola

PB Lleida i Província

PB Ciutat de Peñíscola

Durant aquestes dates, les penyes demostren la seva força dins el moviment associatiu local, i són exemple en l’organització d’activitats encarades, sobretot, als més menuts. Fires, dinars de celebració, concursos i actes solidaris, entre d’altres, són les activitats més representatives d’aquestes dates.

La fira de Santa Llúcia i diverses fires d’entitats, coincidint amb les festes, són actes en què les penyes poden mostrar-se a la seva població. Les penyes de Gelida, Quarta Lliga, Repartidor i Montgat van participar-hi amb els seus conciutadans. D’altra banda, la penya de Llerona va fer cagar el tió, i la penya l’Avenç participa en la fira de Reis.

Esport i solidaritat

Els actes solidaris també formen part de l’agenda d’aquests dies, i les penyes, un cop més, demostren la seva implicació amb els més desafavorits. Així, la penya de Villabalter (Lleó) ha organitzat la seva Setmana Solidària, que enguany arribava a la seva quarta edició.

La penya de Móstoles participarà, després de Reis, en un torneig de futbol 7 a favor del Banc Mundial d’Aliments, mentre que la penya de Peníscola ha organitzat un campus de futbol solidari. La penya La Bomba Navarro també va posar el seu gra de sorra, amb una recol•lecta de joguines en l’acte benèfic Un Regalo, Una Sonrisa.

Concursos

Dues penyes van organitzar concursos per tal que els més menuts anessin fent boca d’aquestes dates tan entranyables. La penya de Palau Solità i Plegamans va organitzar el tradicional concurs de postals de Nadal, del qual ja se’n saben els guanyadors. La penya de Lleida i Província va organitzar un concurs de dibuix infantil.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();