fcb.portal.reset.password

Foto: Peña Barcelonista de Móstoles

La Peña Barcelonista de Móstoles va organitzar un torneig de futbol per lluitar contra la meningitis. Amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la població madrilenya i la col•laboració de la Fundación Irene Megías contra la meningitis, el poliesportiu Villafontana es va omplir per retre homenatge a Unai Hontiyuelo.

Unai, amb vuit anys, fou diagnosticat una sepsis meningocòcica, que li va provocar la pèrdua de les dues cames. El noi de Valladolid, és un fervent afeccionat al futbol, i la Peña Barcelonista de Móstoles va preparar aquest torneig per homenatjar les seves ganes de viure.

Els equips de la Peña Barcelonista de Móstoles, la Peña Barcelonista de Valladolid, Aluchos FS de Madrid i l'Escuela de Fútbol Sala Paco Sedan van participar en un torneig en el que hi guanyava la família Hontiyuelo. Amb l'aportació de fons de l'Ajuntament de Valladolid, de la Comunidad de Castilla-La Mancha, i l'aportació dels assistents mitjançant la compra de paperetes per a diversos sortejos, la recaptació anava destinada a ajudar els Hontiyuelo amb les despeses per poder estar a prop del seu fill.

César Fernández, directiu de la Comissió Esportiva del FC Barcelona, també va estar present en aquest acte tan especial. Amb aquesta iniciativa, es demostra un cop més que les penyes formen part del teixit social, i s'impliquen amb qualsevol causa per ajudar  a qui més ho pugui necessitar.

Per a més informació i ajudar a la lluita contra la meningitis, podeu visitar el web de la Fundación Irene Megías https://www.facebook.com/stopmeningitis.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();