fcb.portal.reset.password

Palau Blaugrana

Des d’aquest mes i fins a final de temporada no teniu excusa per no assistir als partits d’handbol, hoquei i futbol sala que es juguen al Palau Blaugrana.

Promoció entrades Palau

A partir d’aquest moment, podeu sol·licitar entrades per als partits de cadascuna d’aquestes seccions per només 3€. Podeu demanar entre 10 i 30 entrades per a cada partit i, a més, per cada 10 entrades de compra, n’obtindreu 5 de gratuïtes.

I això no és tot. Els menors de 14 anys entren gratuïtament sempre que vagin acompanyats d’un adult amb entrada. Caldrà indicar el nombre d’invitacions per aquest col·lectiu en el moment de fer la petició.

Per demanar les entrades, només cal enviar un correu electrònic a penyes@fcbarcelona.cat fins a una setmana abans del partit. Haureu d’indicar el nom de la penya, i el número d’entrades que voleu, i facilitar un número de targeta bancària per efectuar el pagament. L’aforament per aquesta promoció és limitat, per la qual cosa caldrà esperar confirmació del Club. La recollida es farà a partir de 2 hores abans del partit a les taquilles del Boulevard (accés 9).

També promoció d’abonaments “Amics del Palau” per penyes

Si us interessa assistir a tots els partits d’una d’aquestes seccions, també us podeu acollir a la promoció Penyes Amics del Palau. Amb aquest programa, podreu adquirir abonaments “Amics de”, amb un mínim de 10 per a una de les seccions a la meitat de preu, i amb una validesa pel que resta d’aquesta temporada, i tota la temporada 2012/13.

Amics d’Handbol: 35€ (exemple 10 abonaments: 350€)

Amics del Futbol Sala: 35€ (exemple 10 abonaments: 350€)

Amics de l’Hoquei: 25€ (exemple 10 abonaments: 250€)

Per aquesta gestió, cal enviar un correu a sergi.mas@fcbarcelona.cat o al 93 4967688, indicant les dades de la penya, telèfon de contacte, persona de contacte, quantitat d’abonaments (mínim de 10) i les dades d’una targeta bancària per fer el pagament.

El Barça no només es viu al Camp Nou. El Palau Blaugrana ha viscut tardes i nits màgiques, i les que encara queden per venir, i les penyes teniu una oportunitat única de ser-ne part activa. No us ho podeu perdre!

Partits al Palau Blaugrana

Feu click en els següents enllaços per veure els propers partits al Palau Blaugrana:

Handbol

Hoquei

Futbol Sala

Tornar a dalt