fcb.portal.reset.password

Entrades Real Madrid - FC Barcelona

Des del dijous 24 de novembre a les 10 h del matí fins al 25 de novembre a les 19 h, estarà obert el procés de sol·licitud de les entrades per al partit de la 16a jornada de Lliga, que es disputarà el 10 de desembre.

El procés és exclusiu per a penyes del Club, i caldrà fer-ho a través d'un formulari disponible a la secció de penyes al lloc web www.fcbarcelona.cat.

L'assignació, a partir del 28 de novembre

A partir del 28 de novembre, el Club efectuarà el repartiment d'entrades en funció de les sol·licituds rebudes. El repartiment de les entrades es realitzarà de manera consensuada amb el Consell Consultiu de Penyes.

El Club contactarà amb les penyes via correu electrònic per informar tant de les entrades assignades com del procés de recollida.

D'acord amb les entrades assignades pel Reial Madrid, s'estima que es podrà disposar, com en temporades anteriors, d'aproximadament 100 entrades destinades a les penyes. Per això, seguint el coeficient aprovat pel Consell Consultiu, i assignat a cadascuna de les 35 zones, es podran repartir, de manera consensuada amb els delegats, entre 2 i 4 entrades per zona.

Cliqueu aquí per accedir al formulari

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();