fcb.portal.reset.password

Primer Plenari del Consell Consultiu de Penyes d'aquest any / FOTO: Álex Caparrós - FCB

Primer Plenari del Consell Consultiu de Penyes d'aquest any / FOTO: Álex Caparrós - FCB

Primer Plenari del Consell Consultiu de Penyes d'aquest any / FOTO: Álex Caparrós - FCB

Primer Plenari del Consell Consultiu de Penyes d'aquest any / FOTO: Álex Caparrós - FCB

Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, han donat la benvinguda als assistents al Plenari, el primer d’aquest any. A l’acte hi han estat presents els delegats del Consell Consultiu i diversos membres de la Comissió Social i de Penyes, així com també el Síndic de les Penyes.

Aquesta sessió ve determinada per les reunions que les comissions han anat celebrant aquest mes. Amb aquestes, les quatre comissions de treball han pogut fer una valoració de la tasca realitzada des del 2010, i dels projectes que vindran en el futur.

Jordi Cardoner i Casaus ha recalcat la importància del cens del penyista, com a punt d’inici d’un moviment estructural i autogestionat seguint els paràmetres i objectius del projecte Penyes Segle XXI. “És absolutament necessari saber qui és qui, conèixer quants socis té cada Penya i, a partir d’aquí, determinar quines són les seves necessitats per poder fer-hi  front des del Club”. D’aquesta manera, el Club disposarà d’una visió fefaent i acurada de l’abast del moviment.

Quatre comissions per elevar la marca ‘penya’

Les quatre comissions de treball estan formades per delegats del Consell Consultiu de Penyes i directius de la Comissió Social i de Penyes. La seva missió és treballar en aspectes més concrets del moviment, per tal de dur a terme els projectes que han d’elevar la marca ‘penya’ durant els propers 4 anys. “S’ha reordenat la metodologia de treball, hem entrat en una certa professionalitat i en una manera de fer sistemàtica, i també en un mètode per conèixer l’opinió de base”, ha afirmat Cardoner.

Durant tot el dia d’avui, la Comissió d’Identitat de la Penya i el Penyista, la d’Entrades i Desplaçament, la d’Actes i Activitats i la de Normativa exposaven tot allò treballat i els projectes de futur. Tot això determinarà una bona part de les ponències que es presentaran en el proper Congrés de Penyes que se celebrarà aquest agost.

La importància del Consell

Jordi Cardoner ha recalcat la importància de l’acte. “Tenim l’oportunitat de reunir-nos amb els nostres representants perquè ens facin arribar tots aquells punts que ells considerin”,  ja que “és important que les opinions que emeten els delegats siguin realment el que els presidents de la Penya i, en definitiva, la base dels Penyistes, pensen i creuen”.

Dia intens

Aquest dissabte és un dia intens d’activitats de caire penyístic a l’Estadi. A banda del Plenari, just a la prèvia del Barça-Athletic Club de Bilbao es presentaran dos cartells de la trobada, i vuit escuts.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();