fcb.portal.reset.password

Txema Corbella amb la penya blaugrana que porta el seu nom a Nalec. Foto: Miguel Ruiz-FCB

Més de 250 persones es van aplegar ahir al vespre a la població de Nalec (Lleida) per inaugurar oficialment la penya blaugrana que porta el nom de Txema Corbella, l'encarregat de material del primer equip del FC Barcelona des de fa 31 anys. Fa poc més d'un any, Nalec li va fer un emotiu homenatge, però ahir ja li van posar el seu nom a la nova penya blaugrana d'aquesta població de només 90 habitants i que ja té 124 socis. Txema Corbella, emocionat, va declarar que "és un gran orgull i una gran satisfacció personal, ja que veus com el teu poble i amics t'estimen moltíssim". L'encarregat de material blaugrana va estar acompanyat en tot moment de la seva família, de grans exjugadors del Barça com Josep Maria Fusté, Pepe Costa, Carles Rexach, o Manolo Martínez, i d'excompanys com Àngel Mur.

Per part del FC Barcelona, va ser Jordi Durà, directiu de la Comissió de Penyes del FCB, qui va elogiar la trajectòria de Txema Corbella al Barça i va valorar el detall que havia tingut el món penyístic de fer-li una penya blaugrana que porti el seu nom. Després de ser nomenat soci d'honor de la penya, Txema Corbella i tots els assistents van fer una cercavila pels carrers de Nalec fins a arribar al local social de l'entitat, on es va destapar la placa que donava nom a aquesta penya de Nalec.

Ha guanyat 42 títols oficials amb el Barça

Dels 77 títols oficials que ha assolit el primer equip de futbol en tota la història del Barça, Txema Corbella n'ha guanyat 42. L'encarregat de material, natural de Nalec, ha participat en la gesta d'aconseguir més de la meitat dels títols guanyats per aquest club, això sí, però, des de la tasca que desenvolupa dins del vestuari, on va iniciar-se la temporada 83/84, quan va entrar com a encarregat de material per substituir el Papi Anguera.

De Nalec al món

"Visca el Barça, Visca Catalunya i Visca Nalec!". Amb aquestes paraules, en la celebració de la Lliga guanyada la temporada 2009/2010, Txema Corbella ensenyava al món la petita població lleidatana on va néixer, i així començava un camí per mostrar a la gent que Nalec, de només 90 habitants, també és blaugrana, i que, a més, des d'ahir ja té una penya barcelonista oficial.

Tornar a dalt