fcb.portal.reset.password

Socis i penyistes esteu convidats a la trobada

La Kölscher FC Barcelona Fan Club estarà de celebració aquesta setmana entrant. Amb motiu del partit del primer equip a Leverkusen, el dilluns celebrarà el seu 3r aniversari.

A més, la penya de Colònia no es quedarà tan sols amb aquesta celebració, sinó que vol que la ciutat alemanya sigui de color blaugrana. Tant és així que ha organitzat una trobada el dia 14 a les 15h on tots els socis i penyistes estan cridats a fer Barça des d'Alemanya.

Molt a prop de l'estadi

Si a Londres la trobada barcelonista s'ha celebrat tradicionalment a Trafalgar Sq, en aquest cas serà a Colònia (Köln), només a mitja hora del BayArena. A les 15h estan convocats els barcelonistes a fer-se sentir i cantar l'himne a la plaça Heumarkt, a mitja hora en tren del BayArena.

A les 19h, tots els assistents estan cridats a l'estació central de Colònia en direcció Leverkusen Mitte, l'estació més propera a l'estadi, i que es troba a una mitja hora de trajecte.

No podeu faltar a una altra cita que serà una mostra de civisme i barcelonisme!

De banda a banda del Rin

Colònia i Leverkusen són ciutats limítrofes, separades únicament pel riu Rin. La distància de centre a centre és de menys de 20 km, la qual cosa fa que el desplaçament sigui curt. Amb les connexions ferroviàries, en una mitja hora podeu arribar de la plaça Heumarkt al BayArena.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();