fcb.portal.reset.password

Dinar Solidari de la PB Almogàvers Garrotxins

El 20 de novembre passat la Penya Blaugrana Almogàvers Garrotxins va celebrar a Olot un dinar solidari amb els refugiats sahrauís. Més de seixanta persones van assistir a l'acte per col·laborar amb la causa, per la qual es van recaptar més de 700 euros.

Aquesta iniciativa va sorgir juntament amb el col·lectiu Natura & Màgia, també de la zona de la Garrotxa. Format per guies del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, Natura & Màgia promou una oferta pedagògica per a escolars, abastant tots els nivells educatius.

Un homenatge als nens sahrauís

Aquest dinar va ser homenatge als més petits dels refugiats sahrauís. Nens d'entre 7 i 13 anys que vénen a passar l'estiu a molts pobles de Catalunya, que són els que pateixen més la situació.

És per això que Natura & Màgia ha emprès el projecte Àfrica Màgica, encapçalat pel Mag Nani. Aquesta acció solidària ofereix espectacles de màgia als més petits per tal d'arrencar-los un somriure. La recaptació del dinar organitzat per la penya presidida per Jordi Compte anava destinat a finançar part del viatge de l'expedició d'Àfrica Màgica i proveir la població amb tot tipus de material escolar.

Sens dubte, una acció oberta a la participació de tothom i per una bona causa. La Penya Blaugrana Almogàvers Garrotxins segueix fent Barça conjuntament amb les altres penyes de la Garrotxa.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();