fcb.portal.reset.password

Josep Ramón Vida-Abarca, durant el 20è aniversari de la penya Euskobarça. Foto: Jesús Tazo i Lourdes de Pablo

Unes 150 persones van assistir a la celebració del 20è Aniversari de la Penya Barcelonista Vitoria-Gasteiz Euskobarça dissabte passat. Aprofitant el desplaçament davant l'Athletic Club, la penya de Vitoria va celebrar els seus vint anys d'història amb la presència de Josep Ramon Vidal-Abarca com a representant del FC Barcelona.

Activitats per a totes les edats

La penya havia organitzat diverses activitats de tot tipus amb motiu del seu aniversari. Tant és així, que a la tarda se celebrava la cloenda dels tallers infantils al centre cívic de la capital alabesa. Javier de Andrés, diputat general d'Àlaba, i Alfredo Iturritxa, regidor d'esports de Vitoria-Gasteiz van donar suport a l'esdeveniment, acompanyats del president d'honor de la penya, Jose Alcalde, i Gorka Muñoz, president de la penya i delegat del Consell Consultiu per Euskadi. L'acte va finalitzar amb l'actuació de la coral Okongo Ama, que va cantar en castellà, euskera i també en català.

Prèvia d'un partit trepidant

Ja al vespre, els assistents es van desplaçar cap al sopar de celebració del 20è aniversari de la Penya Barcelonista Vitoria-Gasteiz Euskobarça, que tenia lloc al Gran Hotel Lakua. La delegació oficial va ser rebuda amb una actuació de txalaparta, instrument de percussió tradicional d'Euskadi.

El sopar va comptar amb representació de gairebé la totalitat de les penyes del País Basc. Tothom tenia la intenció de viure un partit clàssic de Primera Divisió, que no va decebre els amants del futbol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();