fcb.portal.reset.password

Casament al Camp Nou / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

La Penya Barcelonista Centenari de Barcelona és oficial des de l'any 1999, en plena celebració del Centenari del Club. Aquesta penya, amb seu al barri barceloní de Poblenou, va ser creada per voluntaris dels actes de les celebracions organitzades pel FC Barcelona durant aquell any. Amb tretze anys de vida, la penya presidida Frederic Gonzalez compta actualment amb més de cent socis.

Una relació nascuda a la penya

Quan L'Elisa va decidir venir a viure a Barcelona des d'Hondures fa set anys, va conèixer Teresa Bigatà, a través d'una amiga comuna. Aquesta última, la va empènyer en el món barcelonista, a través de la PB Centenari, de la qual encara és vocal.

Bigatà va convidar l'Elisa a l'acte de celebració del 7è Aniversari de la penya. Allà hi va coneixer un altre soci de la penya, en Jaume. A partir d'aquí, van establir una relació que es va anar allargant, i gràcies a la qual van acabar sent parella estable.

Durant tot aquest temps, la parella ha viscut i ha fet barcelonisme arreu on va. Des de la final de Copa del 2009 a València, on van gaudir del primer títol de les Sis Copes dels de Guardiola, fins a dia d'avui, han fet camí junts, amb el Barça.

Avui celebren el seu enllaç a la Sala Roma del Camp Nou, amb uns cent-cinquanta convidats, entre els quals hi ha tota la junta directiva de la penya. Sens dubte, un bon escenari i una millor companyia per a aquest matrimoni que ha sorgit del barcelonisme.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();