fcb.portal.reset.password

Nova Normativa de Penyes

El passat 23 de gener la Junta Directiva va ratificar la nova normativa. Ara ja està disponible a l'apartat Normativa del web de penyes, o bé fent click aquí.

Fruit d'un any de feina, un nou model de gestió

Com ja és sabut, l'Àrea Social, amb la Comissió Social i de Penyes, i les penyes, mitjançant els delegats del Consell Consultiu, van treballar la temporada passada per dirimir els punts a millorar de la normativa fins ara vigent. Es van crear quatre comissions, especialitzades en diferents àmbits del moviment, que van aportar les propostes durant l'últim Congrés.

Amb les ponències, i les esmenes que les penyes havien fet arribar prèviament, es va acabar de perfilar la nova normativa durant l'agost passat, que va ser validada pel Consell Consultiu el passat mes de desembre. Es tracta d'un gran canvi, no només en la normativa, sinó també d'un nou model de gestió doncs, per primer cop, les penyes decidien el seu futur, i la forma i el camí que volien seguir.

Una normativa viva

Amb aquesta normativa, el Club i les penyes s'adapten a les necessitats més actuals. Tanmateix, les comissions ja esmentades segueixen treballant aquesta temporada, per tal de perfilar altres  aspectes i propostes per millorar el moviment i elevar la marca penya. Aquests són objectius bàsics del projecte Penyes Segle XXI, una empresa posada en marxa la temporada passada, i concebuda per instaurar-se en l'actual i durant les properes temporades.

Aquesta temporada s'han posat en marxa dotze subgrups, dins les quatre comissions, que estan treballant diferents temes que completaran aquesta normativa, com per exemple la nova organització del moviment.

D'aquesta manera, la normativa estarà en constant procés de treball i podrà afegir canvis cada temporada, a proposta de les penyes, el Consell Consultiu o les comissions, per posteriorment ser presentada per la seva aprovació en el Congrés, i també per la Junta Directiva.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();