fcb.portal.reset.password

Junta Directiva - Arxiu FCB

Tal i com ha anunciat en roda de premsa el portaveu de la Junta Directiva Toni Freixa, s'ha ratificat aquest dilluns la nova normativa de penyes, que es va aprovar durant l'últim Congrés de Penyes, i validada en el Plenari del Consell Consultiu de Penyes del 3 de desembre. D'aquesta manera, i per primer cop, les penyes decidien el seu futur, conjuntament amb els estaments del Club.

L'autogestió de les penyes és una de les premisses del projecte Penyes Segle XXI, i aquesta és una prova fefaent que s'està duent a terme. Des de l'agost s'han estat plasmant en diversos textos els acords als quals es va arribar durant l'últim congrés, i ara ja és oficial i és l'única normativa vàlida des d'aquest moment.

Un camí productiu

L'octubre del 2010 es va decidir reformar la normativa de penyes per adaptar-la als nous temps i a la idiosincràsia del moviment penyístic. Des d'aquell moment, el Club va endegar una sèrie d'iniciatives per tal de presentar els canvis al XXXII Congrés Mundial de Penyes.

Quatre comissions mixtes de treball han realitzat una llarga tasca a l'ombra, per tal de dur a terme aquest gran canvi en el moviment. El seu objectiu és el d'elevar la marca penya.

Noves penyes

Amb la nova normativa també s'han establert els procediments per crear una nova penya. Durant els propers dies podreu consultar les condicions, requisits i processos que cal seguir per crear una nova penya a la secció "Com crear una penya".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();