fcb.portal.reset.password

Plenari del Consell Consultiu de Penyes

Des de principis de temporada, les quatre comissions de treball es van especialitzar en temes més específics per tractar les iniciatives incloses en el projecte Penyes Segle XXI. Així, durant aquest trimestre, han mantingut i mantindran reunions per assentar les bases de treball. Durant aquest mes de març se celebren una sèrie de reunions definitives per validar els objectius i ordenar-los segons les prioritats.

El dissabte 3 de març, primera reunió de les Comissions de Treball

El dissabte 3 de març es va celebrar la primera de les quatre reunions, la que correspon a Entrades i Desplaçaments, que hi ha previstes dins el mes de març i que acabaran l'últim cap de setmana d'aquest mes amb la celebració del Plenari del Consell Consultiu.

Cada cap de setmana d'aquest mes de març s'aborda una temàtica diferent d'acord amb els grups de treball existents i les subcomissions que hi ha dins de cadascun d'aquests grups.

Temes tractats més importants a la Comissió d'Entrades i Desplaçaments

La Comissió d'Entrades i Desplaçaments està dividida en quatre subcomissions, i els temes més importants tractats en la darrera reunió han estat els següents:

Subcomissió permanent d'entrades:

Principalment, l'activitat d'aquest grup està enfocada a millorar els processos de repartiment de les entrades i a trobar un sistema més efectiu i àgil de distribució de les localitats.

Subcomissió Barça B i seccions

Aquesta subcomissió està treballant per afavorir l'assistència dels penyistes als partits del Barça B i de les seccions. S'intenten buscar o millorar fórmules atractives i promocions per tal que els penyistes puguin gaudir d'una experiència totalment barcelonista.

Subcomissió Desplaçaments

Els integrants d'aquest grup treballen per fomentar la col·laboració i les sinergies amb el FCB Viatges, Viatges Halcón i les penyes, en benefici de tots els penyistes.

Subcomissió AFEPE

Finalment, el grup que tracta les relacions amb Aficiones Unidas també forma part d'aquesta comissió. L'objectiu marcat és el d'establir més sinergies amb aquesta associació mitjançant la participació més activa del Club en els seus actes, així com també establir un calendari i protocol per rebre les penyes dels equips visitants. Fomentar el 'fair play' entre els aficionats és primordial per al FC Barcelona, i també per al moviment penyístic.

Comissions de Treball

Les quatre comissions que integren els grups de Treball són:

● Entrades i Desplaçaments

● Actes i Activitats

● Normativa de Penyes

● Identitat de la Penya i el Penyista

Plenari Consell Consultiu de Penyes

La culminació d'aquestes reunions tindrà lloc el cap de setmana del 31 de març/1 d'abril en la reunió del Plenari del Consell Consultiu, on es presentaran les propostes de cadascuna de les comissions, que, un cop validades, serviran per detallar la Ponència Marc del proper Congrés de Penyes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();