fcb.portal.reset.password

Congrés de Penyes Barcelonistes

Seguint la tònica encetada el 3 de març passat, les comissions de treball segueixen amb la seva tasca. El diumenge dia 11 va ser el torn de la comissió d'Actes i Activitats, que va agafar el relleu de la d'Entrades i Desplaçaments.

Temes més rellevants tractats durant les reunions

La comissió d'Actes i Activitats està dividida en quatre grups de treball. D'aquesta manera, es garanteix la feina en grup, amb el valor afegit que es dediquen a aspectes més concrets dins l'àrea de treball.

Subcomissió d'Actes

L'activitat d'aquest grup està centrada a establir una organització lògica i real dels actes organitzats per les penyes. L'objectiu és una ordenació dels actes penyístics, amb una classificació dels actes quant a la seva rellevància, i uns protocols a seguir pel que fa a representació o assistència d'exjugadors.

Subcomissió d'Activitats

L'objectiu d'aquest grup és impulsar la participació de la massa social del moviment, potenciant l'organització d'activitats. Es van establir les bases dels campus penyes d'aquest any, i les millores quant al torneig de futbol 7. També es van establir les bases per al torneig de cartes de botifarra, el torneig de Play Station, per als més joves. Es va proposar també que les penyes puguin organitzar clínics i escoles de futbol, la qual cosa es treballarà en un futur.

Subcomissió de Solidaritat

Aquest grup està dedicat a establir i fomentar les sinergies entre la Fundació del FC Barcelona i el moviment penyístic. L'objectiu és que, de forma bilateral, les penyes informin a la Fundació dels seus actes solidaris, així com també informar a les penyes de les accions que aquesta última pugui emprendre en la seva zona. D'aquesta manera, es dóna a conèixer la vessant més solidària del moviment, perquè la Fundació i les penyes puguin anar a l'una per ajudar els més necessitats.

Subcomissió Trobada Mundial, Congrés i Festa Barça

El grup de Trobada Mundial està treballant per redefinir el contingut i el concepte d'aquest gran acte penyístic. Es va ratificar que aquest any se seguirà el model del 2011. Així doncs, la Trobada Mundial i el Congrés se celebraran durant els dies del Trofeu Joan Gamper, dins del context de la Festa Barça, a les instal·lacions del Camp Nou.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();