fcb.portal.reset.password

La reunió del Consell Consultiu de Penyes. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Aquest dissabte al matí, a partir de les 10.30 hores, s'ha celebrat a l'Avantllotja Lateral de l'Estadi el Plenari del Consell de Penyes. A aquesta reunió de treball i de balanç hi han  assistit els diferents delegats de penyes de les diferents zones. Liderant el plenari, hi havia el vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, i el directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova.

El màxim responsable del Consell, Antoni Guil, també ha estat un dels protagonistes d'aquesta reunió. Entre d'altres qüestions, Cardoner ha fet un balanç social de les darreres actuacions que ha dut a terme el Club i, posteriorment, s'han parlat dels temes més importants del moviment penyístic.

Un cop finalitzat el Plenari del Consell de Penyes, s'ha celebrat el dinar de Nadal amb els penyistes participants a l'Espai Roma, en el qual hi han estat presents el president Sandro Rosell, els vicepresidents Cardoner i Vilarrubí, i els directius Eduard Coll i Pilar Guinovart, a més de Pau Vilanova i Antoni Guil.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();