fcb.portal.reset.password

Diada del Soci Solidari

El passat 30 de novembre, el vicepresident de l'Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, va presentar en roda de premsa la Diada del Soci Solidari. Aquesta iniciativa insta als socis amb abonament a cedir el seu mitjançant l'operativa seient lliure de manera gratuïta.

D'aquesta manera, el Club té la possibilitat de posar a disposició dels col·lectius més desafavorits aquelles localitats que els socis hagin alliberat de de forma gratuïta. Totes aquelles entitats que es vulguin beneficiar de la Diada del Soci Solidari, poden efectuar la seva petició d'entrades a la Oficina d'Atenció al Barcelonista, que s'assignaran en funció de la disponibilitat.

Les penyes també hi participen

Un dels col·lectius que hi pot participar per partida doble és el de les penyes barcelonistes. Així, poden ser partíceps de la Diada del Soci Solidari tant alliberant les seves localitats de forma desinteressada, com sol·licitant entrades per alguna entitat de caire solidari a la Oficina d'Atenció a les Penyes.

El Club demana a les penyes que col·laborin amb aquesta acció de forma desinteressada, alliberant la localitat dels seus socis que disposin abonaments. Per altra banda, totes les penyes que ho desitgin, també podran fer la seva sol·licitud d'entrades per a una entitat de la seva població enviant un correu electrònic a penyes@fcbarcelona.cat. El Departament de Penyes confirmarà el número d'entrades segons la disponibilitat.

Es tracta de la primera edició de la Diada del Soci Solidari, una iniciativa pionera per tal de dibuixar un somriure als més desafavorits, en poder gaudir d'una nit única a l'estadi.

Tornar a dalt