fcb.portal.reset.password

Celebració de la IV Nit de l'APBO

L'Agrupació de Penyes de Barcelona Oriental va celebrar la seva quarta nit al restaurant Can Cortada de Barcelona. Una nombrosa representació del FC Barcelona, encapçalada per Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, va afegir-se a la festa a la qual hi van participar unes quinze penyes de la zona 1.

Elvira Pou, directiva de la Comissió de Penyes, el secretari tècnic d'handbol, Enric Masip, els jugadors del primer equip d'hoquei Pablo Álvarez i Reinaldo García, i Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació Barça Jugadors, també van assistir a una celebració que s'ha fet un lloc en el calendari penyístic. També va estar present el delegat del Consell Consultiu de Penyes per Barcelona Oriental, Pere Razzauti, donant suport a l'Agrupació, presidida per Vicenç Sarmiento.

Premi als més destacats

Durant el sopar, es va visionar en una pantalla gegant l'entrega de premis als jugadors més destacats de la temporada 2010/11 de cada secció professional. Víctor Valdés, Víctor Sada, Aitor Egurrola per la secció d'hoquei, Laszlo Nagy per handbol i Javier Rodríguez per futbol sala, van ser els guardonats per les penyes de Barcelona oriental.

El premi periodístic va ser lliurat a Joan Poquí, mentre que el premi al sentiment blaugrana va ser lliurat a Enric Masip. Ambdós guardonats van destacar la gran tasca que les penyes fan pel Barça. El suport que reben tots els equips, tant professionals com amateurs, del FC Barcelona per part de les seves penyes, mostren un cop més la grandesa del Club.

Va ser una nit en què va regnar la gran comunió entre totes les penyes de Barcelona Oriental. Amb la presència del delegat de zona, i les penyes que pertanyen a l'Agrupació es mostra un cop més que a Barcelona Oriental el moviment és més viu que mai.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();