fcb.portal.reset.password

Inauguració Penya Barça RCTB 1899

Aquest dijous s’ha inaugurat la Penya Barça RCTB 1899 amb la presència del vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner i Casaus. A l’acte també hi han assistit en condició de socis del RCTB, el president del Barça, Sandro Rosell i el directiu, Eduard Coll.

Més personalitats


A l’acte també hi ha assistit altres personalitats del món blaugrana com els assessors de la Junta, Josep Maria Fusté i Carles Rexach. Fusté serà de fet, el vicepresident d’aquesta penya presidida per Xavier Ferreón.


No s’han perdut l’estrena d’aquesta primera penya al barri de Pedralbes, el patró de la Fundació, Josep Maldonado, el president de la Federació Catalana de Tennis, el president del Real Club Tennis Barcelona, Albert Agustí i el delegat del Consell Consultiu de Barcelona Occidental, Salvador Balsells.


En l’acte s’ha fet un nomenament especial a Alejandra Witty, bésneta de l’ex jugador i president del FC Barcelona, Arthur Witty que se l’ha distinguit com a membre d’honor de la penya.

La Penya ha fet soci fundador a Jordi Cardoner d’aquesta penya i el vicepresident del Club, soci del RCTB 1899 des de fa 30 anys ha dit sentir-se com a casa. “És un dia especial, en un cercle tan proper. L’any que ve farà 50 anys que sóc soci del Barça i enguany, 30 del Reial Club de Tennis. Me’n va fer soci el meu pare”, ha explicat com a anècdota.

Cardoner ha elogiat l’esforç que significa mantenir viva una penya i ha desitjat que tots els joves que han estat a la inauguració puguin viure el 50è aniversari i que recordi la diada d’aquest dijous.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();