fcb.portal.reset.password

Presentació de Cartell de la Trobada de Terres de l'Ebre

Plenari del Consell Consultiu

Aquest dissabte va ser un dia de molta activitat de caire penyístic a l’Estadi. Un partit atractiu, com és ara un Barça – Athletic Club de Bilbao, la visió a l’horitzó de les vacances de Setmana Santa, i unes temperatures agradables, fan el perfecte combinat per una important assistència a l’Estadi.

Ja de bon matí es podia veure a les instal·lacions del FC Barcelona, que seria un dia ben atrefegat. Més de 100 penyes es van desplaçar fins l’Estadi pel partit, però moltes d’elles van aprofitar per passar un dia completament barcelonista. Les penyes també van contribuir a un nou rècord d’assistència en Lliga de la temporada.

Inauguracions d’escut

Sempre que un partit cau en pont, cap de setmana llarg, o marca l’¡nici de les vacances, s’inauguren una gran quantitat d’escuts, ja que és quan les penyes poden dur més gent a l’Estadi. Aquest dissabte, un total de vuit escuts de penyes d’arreu van quedar oficialment inaugurats.

Presentacions de cartell

S’acosta l’època de les trobades de zona i això es nota en la vessant més protocolària. Durant els minuts previs al partit, es van presentar dos cartells a l’avantllotja del Camp Nou.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();