fcb.portal.reset.password

Torneig de Penyes de Golf/Pich & Putt de l'APBO

El 31 de març la Masia Can Cuyàs acollirà el II Torneig de Penyes del Barça de Golf i Pitch & Putt, organitzat per l'Agrupació de Penyes de Barcelona Oriental. Les inscripcions es poden enviar abans del 25 de març, el preu és de 30 €, i cal abonar-les en retirar la targeta de joc.

Hi haurà premis per diverses categories, sorteig de regals i un gran aperitiu en finalitzar. Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb l'Agrupació per mitjà del correu electrònic a jgmonturiol@telefonica.net, o per telèfon al 645226385.

I també, clínic d'iniciació al golf i pitch & putt

Els menys experts en la matèria també podreu gaudir d'aquesta activitat el mateix dia, ja que l'APBO ha organitzat un clínic d'iniciació a aquest esport. Els terminis d'inscripció són els mateixos que per al torneig, així com també les dades de contacte. En aquest cas, l'import és de 25 €, i també inclou l'aperitiu al final del torneig.

Totes les penyes, convidades a participar

Totes les penyes estan convidades a participar, tant al torneig, o el clínic, segons el nivell de cada persona. Coïncidint amb el cap de setmana del Barça – Athletic Club, tots els penyistes es poden animar a passar un cap de setmana en blaugrana en un ambient distès en les hores prèvies al gran partit del cap de setmana.

Tornar a dalt