fcb.portal.reset.password

Inauguració de l'Escut de la PB Lausanne

Inauguració de l'Escut de la PB Val de Lemos

Inauguració de l'Escut de la PB Segur

El diumenge al vespre tres penyes van assistir al Camp Nou per inaugurar el seu escut, i assistir al partit davant del València. En aquesta ocasió, una penya catalana, una de gallega i una de suïssa van fer que el dinou de febrer fos una efemèride en la seva història.

La primera va ser la suïssa Peña Barcelonista de Lausanne que, a la porta 30 de l'estadi, va descobrir el seu escut. Uns vint penyistes suïssos es van desplaçar fins a Barcelona, delegació encapçalada pel seu president Ramon Andrade. Elvira Pou, directiva de la Comissió de Penyes, i el president de la penya, van fer els honors, i els penyistes van mostrar el seu orgull d'estar, a partir d'ara, cada dia al costat de l'equip.

Fou també a la porta 30 que es va inaugurar la placa de la Penya Blau-Grana de Segur. El president de la penya, Josep Mendoza, i Jordi Durà, directiu de la Comissió de Penyes, van descobrir l'escut de la penya tarragonina.

Finalment, a la Rampa Nord, era el torn de la Peña Barcelonista Val de Lemos, de Galícia. El seu president, Jose Luis Campos, i Jordi Durà, van retirar la cortina blaugrana per què la imatge de la penya estigui sempre visible d'ara endavant.

La festa va ser completa, amb un gran partit dels de Guardiola, amb la golejada davant del València.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();