fcb.portal.reset.password

Àngel Pedraza durant l'homenatge als campions de Lliga 84-85. Foto: David Cuella

L’expedició de l’Agrupació estarà formada, entre d’altres, per exjugadors del Barça com Miquel Àngel Nadal, Robert Fernández, Josep Pérez Serer, Xavier Sánchez Jara, Gerard López o Esteve Fradera. També hi seran els directius Josep Moratalla i Josep Palau.

El partit es jugarà dissabte vinent, 5 de novembre a les 19.30 hores a l’Estadi Balears i consistirà en un amistós entre l’equip de veterans del club mallorquí i l’equip de l’Agrupació Barça Jugadors. D’aquesta manera, els promotors de l’acte volen retre homenatge pòstum a Pedraza, mort el gener passat als 48 anys a causa d’un càncer, i que havia estat entrenador de l’Atlètic Balears. L’entrada costa 1 euro i la recaptació es donarà a la família de l’exjugador. Les entrades es poden comprar a les oficines de l’Atlètic Balears de dilluns a divendres de 17:00 a 21:00 hores.

El primer de La Masia que va pujar al primer equip

Àngel Pedraza va ser jugador del FC Barcelona el 1980 i entre 1980 i 1984. Migcampista format a les categories inferiors del club, Pedraza va debutar amb el primer equip el 1980 en un partit de la Copa de la UEFA i es va convertir en el primer jugador format a La Masia que arribava al primer equip. Va jugar 90 partits amb el primer equip, on va marcar sis gols. Finalitzada la seva etapa professional, va treballar durant 5 anys al cos tècnic del Barça, on va dirigir el Cadet B, el Cadet A i el Juvenil B. Al mateix temps, va jugar 21 partits amb l’equip de l’Agrupació Barça Jugadors.

Pedraza va participar a l’acte d’homenatge que el FC Barcelona va organitzar el març del 2010 a la plantilla que havia guanat la Lliga 84-85.

 

Àngel Pedraza, exjugador del Barça que va morir a principis d’aquest any, tindrà un homenatge molt especial divendres vinent a Palma de Mallorca. Un acte on hi participaran alguns dels seus antics companys al Barça i altres exjugadors de la casa.

Tornar a dalt