fcb.portal.reset.password

Equip de la PB Vallirana amb representants de la Fundació Barraquer

Samarreta de la PB Vallirana

La Penya Blaugrana de Vallirana ha emprès una iniciativa peculiar alhora que digna de reconeixement. Aquesta penya del Baix Llobregat ha signat un acord amb la Fundació Barraquer, l'ONG de l'Institut Barraquer, una de les clíniques més reputades en el camp de l'oftalmologia.

Els equips de la penya de futbol formatiu, que van des de la categoria promeses fins a cadets, ja llueixen el logotip de la Fundació Barraquer en tots els partits que disputen. Així, fan bandera en cada matx del seu vessant més solidari a favor dels més desafavorits.

En el seu comunicat, la Penya Blaugrana de Vallirana expressa la seva satisfacció per poder aportar el seu gra de sorra amb aquesta causa. I és que la Fundació Barraquer és una entitat de prestigi tant en l'àmbit nacional com en l'internacional.

Tots hi tenim molt a veure

Tal com expressa el 'leitmotiv' de la Fundació Barraquer, tothom té dret a veure-hi. Aquesta ONG, branca solidària de l'Institut Oftalmològic Barraquer, ajuda els qui més necessiten assistència mèdica ocular, ja sigui en l'àmbit privat o a través d'altres organitzacions no governamentals. A més, també finança i concedeix beques per a la formació d'especialistes, i realitza una gran tasca conscienciant la societat de la importància de la donació d'ulls i el manteniment dels bancs d'ulls.

Tornar a dalt