fcb.portal.reset.password

FCBEscola Campus Penyes

Per segon any consecutiu, el Club obre la possibilitat a les penyes de participar en la tasca del futbol formatiu, mitjançant els FCBEscola Campus Penyes. El Club té molt en compte les possibilitats que ofereixen les penyes per organitzar un campus, així com també la feina que realitzen any rere any amb el futbol formatiu.

Per aquesta raó, l'estiu passat es van començar a organitzar els Campus Penyes. Un total de 8 campus van acollir més de 400 esportistes. Aquest any se segueix amb el projecte, amb l'objectiu de consolidar una empresa entesa a llarg termini, i que sigui un referent, tant per al moviment penyístic com de cara al futbol formatiu.

Com és sabut, un dels objectius del projecte Penyes Segle XXI és rejovenir el moviment, mitjançant activitats per als més joves. D'aquesta manera, es pretén garantir la continuïtat i solidesa de les penyes, sense perdre la tradició, al cap dels anys.

Treball en equip

La Comissió d'Actes i Activitats ha estat treballant durant la temporada per consolidar aquest projecte. Així doncs, dins d'aquest model de gestió, el treball conjunt entre les penyes i el FC Barcelona queda palès en una manera de treballar que parteix de totes les propostes provinents de les penyes.

En la reunió prevista per al cap de setmana del 10 i 11 de març, la comissió acabarà d'estudiar les seus que tenen la intenció d'acollir un campus aquest estiu vinent.

Inscripcions

Aquelles penyes interessades a organitzar un campus, han de complir una sèrie de requisits mínims per al seu bon desenvolupament. D'acord amb el delegat de zona omplirà el full d'inscripció, per tal que aquest el faci arribar al Club prèvia validació, si s'escau.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();