fcb.portal.reset.password

Josep M. Bartomeu i Pau Vilanova a la Trobada de Penyes de Tarragona Nord. Foto: A. Closa

Vallmoll va acollir aquest diumenge l'11a Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord. Els actes van començar ben d’hora al matí, ja que prèviament als actes festius va tenir lloc un clínic de futbol al poliesportiu municipal.

Sergio Vallecillo, entrenador de l'FCB Escola, va coordinar diverses activitats adreçades a un total de trenta nens de categoria Aleví i Benjamí, prèviament seleccionats durant el torneig de futbol 7 de la setmana anterior. Amb la participació activa de diversos entrenadors locals, es van succeir les activitats, fins el moment que Julio Alberto va donar per acabat el clínic amb una xerrada tècnica i social. El mateix Julio Alberto es va encarregar d’entregar els obsequis i els diplomes a tots els participants, juntament amb el delegat del Consell Consultiu de Penyes per Tarragona Nord, Francesc Serra, i el president de la Federació de Penyes de Tarragona Nord, Pere Joan Cols.

Rua i recepció a l’Ajuntament

Gairebé 300 penyistes de la zona es van reunir al Centre Social de Vallmoll per celebrar la seva Trobada. El vicepresident primer Josep M. Bartomeu i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, van rebre la tradicional rua d’estandards davant l’Ajuntament, en la qual també participava l’Avi del Barça, i on vint-i-cinc penyes hi van estar representades. Allà, Josep Lluís Cusidó, alcalde de Vallmoll, els va convidar a entrar per signar en el llibre d’honor de la vila.

Tot seguit, just davant el Centre Social es van entregar els corbatins als presents. Bartomeu i Vilanova també van entregar una placa commemorativa de la Trobada a totes les penyes que hi van assistir, juntament amb Josep Maldonado, patró de la Fundació del FC Barcelona.

El barcelonisme, de festa

El dinar es va celebrar al Centre Social de Vallmoll. Una gran reunió de penyistes, durant la qual es va demostrar que el moviment penyístic està més viu que mai. Pere Joan Cols i Francesc Serra van iniciar els parlaments, i a continuació ho va fer l’alcalde Josep Lluís Cusidó. Joaquim Nin, delegat del Govern a Tarragona, va destacar el moviment penyístic a Tarragona dins l’associacionisme.

Josep M. Bartomeu va tancar l’acte. Durant la seva intervenció Bartomeu va manifestar la idea de donar continuïtat als clínics. També va agrair la tasca de Pep Guardiola al capdavant de l’equip, i va demanar el suport dels penyistes a Tito Vilanova.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();