fcb.portal.reset.password

Recepció amb l'Agrupació de Penyes de Futbol

Sandro Rosell, Jordi Cardoner, Jordi Mestre i Pau Vilanova amb les penyes de l'Agrupació

Cada temporada es disputa el Trofeu de Penyes en categoria Infantil, Aleví i Benjamí, organitzat per l'Agrupació de Penyes de Futbol. Aquesta competició es juga a les instal·lacions del Miniestadi entre els equips de les penyes de l'Agrupació.

Divuit penyes formen l'Agrupació de Penyes de Futbol, amb més de 3.600 jugadors, i 205 equips de categories des del Benjamí fins al Juvenil. Els més petits disputen cada cap de setmana a les instal·lacions del FC Barcelona les respectives competicions, jugant-se les finals al Miniestadi.

Aquesta feina del futbol formatiu no ha passat per alt, i ahir a la tarda se li va reconèixer la tasca feta. Jugadors com Víctor Valdés han sortit d'aquest trofeu de l'Agrupació, cosa que vol dir que el futbol formatiu del FC Barcelona el té molt en compte.

El president Sandro Rosell, Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident de l'Àrea Social, i Jordi Mestre, directiu de l'Àrea Esportiva del Futbol Formatiu van rebre els representats de l'Agrupació a la Llotja del Camp Nou. Tampoc va faltar a la cita el directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, i també hi van assistir diverses delegacions de penyes de l'Agrupació.

Antoni Sanjuan, president de l'Agrupació de Penyes de Futbol, va encapçalar la delegació del conjunt de penyes que setmana rere setmana posen el seu granet de sorra per formar jugadors i persones.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();