fcb.portal.reset.password

El Barça va assistir al II Memorial d'Ernest Lluch / FOTO

El FC Barcelona va participar en el II Memorial Ernest Lluch, organitzat per la Penya Barcelonista d'Olot i Comarca, que va tenir lloc aquest divendres a l'Esplai de la Caixa d'Olot. Durant l'acte es va repassar la figura d'Ernest Lluch i es va fer referència a la seva etapa política, especialment a la seva vinculació amb l'univers blaugrana.

El memorial es va iniciar amb la benvinguda de Miquel Vila, president de la PB d'Olot i Comarca, i Enric Lluch, vicepresident de la Fundació Ernest Lluch. A continuació va començar el col·loqui, en el qual van participar Jordi Moix, directiu de l'Àrea Econòmica i Estratègica (Patrimoni) del FC Barcelona; Miquel Vila, Enric Lluch, Ricard Torquemada, cap d'esports de Catalunya Ràdio; Carles Rexach, Josep Maria Fusté i Àngel Fernández, exvicepresident del FCB.

Bon moment blaugrana

En el debat es van tractar temes diversos, però es va fer una menció especial al futbol, ja que es va destacar la bona etapa que està vivint el Barça i es va animar a defensar i protegir el món blaugrana amb un diàleg de fermesa i continuant amb la lluita. Jordi Moix va explicar que s'ha d'aprofitar el bon moment pel qual travessa l'entitat blaugrana i quedar-se en l'àmbit esportiu.

Després de l'acte, els assistents es van traslladar al restaurant Hostal de l'Arç, on, a les 21h, es va celebrar el sopar commemoratiu II Memorial Ernest Lluch.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();