fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner i Casaus, i Pau Vilanova, durant el plenari del Consell Consultiu de Penyes

Plenari del Consell Consultiu de Penyes

Els dies 2 i 3 de desembre, el Consell Consultiu de Penyes va celebrar dues jornades de treball per definir les línies d'actuació d'aquesta temporada. La pràctica totalitat dels delegats del Consell van assistir a les sessions, que van finalitzar amb un bon balanç, i amb la seguretat de continuar amb una tasca que dóna un nou impuls al moviment.

Es redefineixen les comissions temàtiques

Durant la sessió de divendres es va reempendre i redefinir el treball de les quatre comissions temàtiques que ja es va iniciar durant la temporada passada. Donats els bons resultats que els grups de treball van donar durant l'últim congrés, s'ha seguit en la mateixa línia, que a partir d'ara treballaran aspectes més concrets. Tots els delegats formaran part d'una comissió mixta, en la que també hi participen directius de la Comissió Social i de Penyes, per tal de seguir definint els diferents aspectes que engloben el Projecte Penyes Segle XXI.

Així doncs, en cada una de les quatre comissions, s'han creat diverses subcomissions per tal d'abordar temes més especialitzats, i poder centrar els esforços d'acord amb les línies d'actuació. D'aquesta forma es podran presentar noves ponències en el Congrés Mundial de Penyes 2012, amb les propostes o esmenes que les penyes creguin convenients.

Bona part no deixa de ser una evolució de la feina feta fins ara. Així doncs, es seguirà treballant en la nova normativa de penyes, els criteris quant al repartiment d'entrades, els actes més importants del moviment i el carnet del penyista. A més, s'obren uns nous camps de treball que, entre d'altres, són els següents:

Establir un protocol dels actes penyístics: definir i tipificar la representació segons l'acte

Més interacció amb la Fundació del FC Barcelona: fomentar una relació recíproca entre la penya i la Fundació per tal d'arribar a tot el territori

Fomentar l'assistència als partits del Barça B i seccions professionals: facilitar paquets d'entrades i altres ofertes a les penyes per omplir el Mini i el Palau Blaugrana

Estudiar la nova organització territorial per tal de presentar-la al proper congrés, i quedi plasmada a la normativa

Noves propostes de comunicació a través de les xarxes socials i establir-ne protocols d'ús

Un segon nivell del nou web de penyes, en què cada penya podrà tenir el seu web

Nou cens de penyes i penyistes

Millorar les ofertes a les penyes (viatges, botiga virtual, etc.)

Esboç de calendari

Els delegats transmetran els projectes de l'última sessió plenària a les seves penyes, ja sigui mitjançant reunions de zona, o per altres vies, i exposaran, també,  les propostes que han sortit d'aquesta última reunió. Amb aquesta informació, cada zona podrà aportar les seves idees de cara a les reunions que cada comissió mantingui durant els propers mesos.

L'horitzó està en el proper plenari, que es celebrarà pels voltants de Setmana Santa, amb la intenció de tenir les actuacions força definides, i prou preparades per finalment presentar-les al proper Congrés.

El treball continu, i la constància, permetran el moviment penyístic a fer un pas més endavant cap a l'autogestió, seguint amb els acords del Congrés 2011. Això serà un avenç per assentar el projecte Penyes Segle XXI, per tal d'elevar la marca penya.

Presentats els Projectes de l'Àrea Social

La sessió plenària de dissabte va estar presidida pel vicepresident de l'Àrea Social Jordi Cardoner i Casaus, acompanyat del directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova. El vicepresident va inaugurar la sessió presentant les accions i projectes que l'Àrea Social té previst seguir endegant durant la temporada.

Entre les iniciatives presentades, es va fer especial èmfasi a la Diada del Soci Solidari, pel qual es va demanar la col·laboració de les penyes. D'aquesta manera, es va demanar a les  penyes que participin d'aquesta festa, tant sol·licitant entrades per a entitats solidàries de la seva localitat, com alliberant el seients, aquelles que tinguin socis amb abonaments.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();