fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, Jordi Cardoner i Pau Vilanova amb els penyistes de la penya de Santa Coloma

Rosell, Cardoner i Vilanova han celebrat aquest aniversari a l'Espai Roma de l'Estadi. "Molt poques associacions i institucions arriben als 50 anys. Sempre diem al Club que el que més ens agrada són els actes de 50 anys, com les insígnies amb les penyes... perquè fer 50 anys de compromís amb el Barça té molt de mèrit", va subratllar el president de FC Barcelona.

L'esforç de mantenir-se actius

Rosell va destacar el coratge dels fundadors de la penya el 2 de gener del 1960, però també els dels que han fet possible que continuï activa: "Heu mantingut els somnis dels fundadors de la penya".

El president va destacar que el Camp Nou és la casa del tots els barcelonistes i òbviament també la dels penyistes de Santa Coloma: "Benvinguts a casa vostra. Aquí estem. Sempre que anem a les penyes o us rebem, ens hi trobem molt bé perquè sou una part molt important de la nostra família".

Jordi Cardoner, vicepresident de l'Àrea Social, va destacar que l'acte que es va fer aquest dimarts havia estat molt especial: "Es tracta d'una acte molt especial a la Sala Roma que recorda la Champions que vam guanyar el 2009. Cal pensar que fa 50 anys era molt difícil fundar un penya pels temps que corrien. Actes d'homenatge com aquests són molt importants", va recordar el vicepresident.

Satisfacció per la penya

El president de la Penya Barcelonista de Santa Coloma –una de les tres que hi ha a la població–, Antonio Blanco, estava molt emocionat. "Per nosaltres és molt especial que el Club ens hagi rebut i ho hagi fet a l'Estadi: estem molt contents".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();