fcb.portal.reset.password

Credencial 2011/12

Aquest document és imprescindible per a qualsevol tràmit que la penya vulgui fer amb el Club, així com també recollir entrades i passis de pàrquing de partit.

Imprescindible a partir de novembre

La credencial 2011/12 serà imprescindible a partir del dia 1 de novembre. Des d'aquella data ençà caldrà presentar sempre el document de la data en curs. En aquest sentit, el cap de setmana del 5 i 6 de novembre en què s'enfrontaran Barça i l'Athletic Club serà el primer partit pel qual es demanarà la nova credencial.

Pàrquings de temporada

Aquelles penyes que disposen de pàrquing de temporada també el rebran durant aquestes dates. El carnet de xofer, amb el qual aquest pot recollir una invitació per al partit (excepte R. Madrid i eliminatòries de Lliga de Campions), va adjunt al passi d'aparcament.

El xofer ha de recollir la seva invitació personalment al taulell d'invitacions de la Zona Vip. Un cop identificat, se li donarà la polsera i la invitació, amb les quals podrà entrar a l'Estadi, juntament amb el carnet.

Aquelles penyes que no disposin de pàrquing de temporada, podran sol·licitar pàrquing per a un partit en concret a reserva.penyes@fcbarcelona.cat, sempre que hagin adquirit entrades com a penya.

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb l'Oficina d'Atenció a les Penyes a penyes@fcbarcelona.cat.

Tornar a dalt