fcb.portal.reset.password

XXV Aniversari de la Penya Barça Hospitalet de l'Infant

"25 anys semblen molt fàcils d'assolir però són molts i signifiquen 25 anys de molts esforços. Una penya que, per qüestions personals, em toca directament perquè va ser el meu avi qui va inaugurar-la", va explicar el vicepresident Jordi Cardoner i Casaus a Barça TV i a www.fcbarcelona.cat

Una bona representació blaugrana

El vicepresident, que ha encapçalat la representació blaugrana, ha assistit a la festa d'aquesta penya tarragonina, acompanyat d'altres membres de la família Barça com el patró de la Fundació, Josep Maldonado, el directiu de la Comissió de Penyes, Jordi Durà, els ex jugadors Josep Seguer i Pere Valentí Mora. Tampoc es va perdre aquesta important cita penyística, Xavier O'Callaghan, gerent de les seccions d'handbol, hòquei i del futbol sala del FC Barcelona.

Per O'Callaghan, estar-hi convocat era una excel·lent oportunitat per ser a prop del teixit associatiu del Barça: "Per la penya de l'Hospitalet de l'Infant és un acte molt important perquè és una trajectòria molt llarga i 25 anys és molt de temps. És un moment especial per recordar tot el què s'ha fet i per a mi, és un privilegi ser aquí", va resumir el també ex jugador d'handbol del Barça.

Felicitat a la penya

La Penya ha celebrat amb molta satisfacció aquest important aniversari. El seu president, Francesc Candela ha explicat que no és senzill mantenir-se actius:"Són 25 anys de patiment i orgull al mateix temps. Això sí, en aquests darrers temps, veient com juga el Barça són de més orgull que de patiment". I ha volgut subratllar: "Tots els socis de la Penya estem orgullosos de ser del Barça i de la penya. És una cosa que portem dins del cor. Aquest sentiment no es pot treure".

L'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant, a través del seu alcalde, Alfons García i bona part del consistori han estat presents a la celebració. Entre els actes que es van dur a terme, es va rebre a la representació blaugrana i als penyistes a la Plaça de la Vila abans del trasllat al Poliesportiu on es celebrava l'efemèride.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();