fcb.portal.reset.password

Eduard Coll a la XXII Trobada de Penyes del Vallès

Els actes van començar a la Sala Noble de Can Rius, on es celebrar una recepció a les autoritats, entre les quals hi havia també l'Alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, els Delegat del Consell Consultiu de Penyes pel Vallès Oriental i Occidental, Antoni Guil i Joan Giménez, el  i el president de la penya de Caldes, Jaume Coll. Allà mateix, es van lliurar els obsequis commemoratius de la trobada.

Tot seguit, el President de la Penya Blaugrana Montornès del Vallès, Daniel Fabregat, organitzadora de l'anterior trobada, va fer entrega de l'estendard de la Trobada a Jaume Coll. Un moment, sens dubte, sempre emotiu i emblemàtic de totes les trobades, que va finalitzar amb una actuació dels alumnes de l'Escola d'Arts Escèniques Stage.

El Vallès: dues zones, una trobada

En aquest acte multitudinari hi van assistir més de 20 penyes dels dos Vallès. Tant l'Oriental com l'Occidental es reuneixen per fer una única trobada, tot i ser dues zones. Més de 150 persones es van desplaçar fins el Balneari Termes Victòria per celebrar el dinar commemoratiu, amb l'assistència també de l'exjugador del primer equip i membre de l'Agrupació Barça Veterans, Joan Torrent.

També es va retre homenatge a diversos personatges vinculats a l'esport i el FC Barcelona, amb un vincle molt estret amb la població. Diversos socis de la penya que havien format part de la seva junta directiva, també van rebre el reconeixement de les penyes vallesanes.

La vetllada va finalitzar amb els tradicionals parlaments, i la tallada de pastís que donava per finalitzada la Trobada de Penyes del Vallès d'enguany.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();