fcb.portal.reset.password

Inauguració de l'Escut de la PB Abaran

Inauguració de l'Escut de la PB Macisvenda

Tot i les baixes temperatures, dues penyes van descobrir el seu escut a la rampa nord de la Lateral, durant els minuts previs al partit entre el FC Barcelona i la R. Societat. Els socis de la Peña Barcelonista de Macisvenda i la Peña Barcelonista de Abaran van viatjar des de Múrcia per descobrir la seva placa, i gaudir posteriorment del partit.

Dani Sala, directiu de la Comissió de Penyes, va fer els honors de descobrir la placa de la Peña Barcelonista de Abaran, juntament amb el seu president Ernesto Soler. Uns vint penyistes van desplaçar-se per veure com la seva penya ja constava en una de les columnes exteriors de l'Estadi.

Tot seguit, va ser el torn de la Peña Barcelonista de Macisvenda. En aquest cas, Xavier Ilincheta, també directiu de la Comissió de Penyes, va retirar la cortina que cobria el logotip de la penya, juntament amb José Vicente Lozano, davant d'uns quinze penyistes.

Desafiant el fred rigorós d'aquest cap de setmana, amb temperatures sota zero, tots van accedir a l'Estadi per donar suport a l'equip en una treballada victòria dels de Guardiola davant la Reial Societat.

Tornar a dalt