fcb.portal.reset.password

Xavier Ilincheta a la inauguració de la Penya Blau-Grana de Nulles

Actes de la inauguració de la Peña Barcelonista de Banfield y Lomas

Aprofitant l'aturada de la Lliga pels compromisos de seleccions, les penyes han seguit fent Barça al territori. Un total de dinou actes, entre els quals es trobaven catorze aniversaris i tres inauguracions, han conformat un calendari ben atapeït durant la setmana passada quant al moviment penyístic.

Actes arreu

La major part de les activitats van tenir lloc en terres catalanes. Però també n'hi havia fora de Catalunya i d'Espanya. Així, la Penya Barcelonista La Múnia va celebrar el seu 26è aniversari acompanyada de Dani Sala, directiu de la Comissió de Penyes.

Dues penyes van celebrar una xifra rodona, el 30è aniversari.La penya de La Granada i la penya de Bon Pastor. Enric Tombas, directiu de la Comissió Social, i Dani Casanovas, de la Comissió de Penyes van estar a la primera, mentre que Pilar Guinovart, directiva de l'Àrea Social va assistir a la penya barcelonina. La Peña Barcelonista El Bierzo, per la seva banda, va celebrar el seu 29è aniversari.

Per la seva banda, Josep Castellà, directiu de la Comissió Esportiva, va assistir al 36è aniversari de la Penya Barcelonista Blaugrana Gavanenca. Santi Casas, també de la Comissió Social, va assistir al 38è aniversari de la Penya Barcelonista Plana Vic, i Elvira Pou, de la Comissió de Penyes va representar el Club al 19è aniversari de la Penya Blaugrana Viladecans.

La Penya Blau-Gran La Roca del Vallès va celebrar el seu 34è aniversari en una cerimònia íntima. D'altra banda, la Penya Blaugrana de Sant Cugat va celebrar els seus 32 anys amb Josep Ramón Vidal-Abarca, directiu de l'Àrea Econòmica i Estratègica, i l'exjugador d'handbol David Barrufet.

Xavier Ilincheta, directiu de la Comissió de Penyes, va assistir dissabte a la inauguració de la Penya Blau-grana de Nulles, i també al 14è aniversari de la Penya Barcelonista de Navarcles, el diumenge. A més, Jordi Durà, directiu de la Comissió de Penyes, va assistir a la penya de Txema Corbella de Nalec.

La Penya Blaugrana de Llubí va organitzar un duatló dins els actes de la Fira de Sa Mel. La Peña Barcelonista de Roldán va participar en una gala de premis a l'esport. La Peña Barcelonista Banfield y Lomas va celebrar la seva inauguració oficial a la població de Lomas de Zamora, a Argentina.

Tres penyes cinquantenàries

A banda del 53è aniversari de la PB Poble Nou, dues penyes cinquantenàries també van estar de festa aquest cap de setmana. La Joan Gamper d'Amposta va celebrar els seus 52 anys, i la Penya Barcelonista Vilanova els 51, aquesta última amb Manel Torrentallé, directiu de la Comissió de Penyes.

A més, la Peña Barcelonista de Segorbe va celebrar el seu 49è Aniversari, amb l'assistència de Griselda Soteras, directiva de la Comissió de Penyes, amb els ulls posats en que ve que segur que serà una gran festa.

Tornar a dalt