fcb.portal.reset.password

Trobada de David Villa amb la Penya FCB Japan

La Penya FCB Japan i David Villa són els protagonistes d'aquesta història. Tot va començar el 15 de desembre passat, a les semifinals del Mundial de Clubs. Villa es va fracturar la tíbia de la cama esquerra. "Hi ha molts seguidors de Villa al Japó i la lesió els va afectar molt. L'endemà del partit ja va haver-hi una reacció dels aficionats demanant que es fes quelcom per ell", explica Hiroki Nakano, el president de la penya.

Dit i fet. Amb el suport de la revista 'World Soccer Diggest', els aficionats japonesos, tristos perquè Villa s'havia lesionat a Yokohama, van posar en marxa aquesta iniciativa. Van decidir fer 1.000 grues de paper, símbol de la bona sort i de la salut, amb missatges de suport i ànims per al davanter asturià del FC Barcelona. "Més enllà del regal, que és molt bonic i penso que és molt complicat de fer, hi ha el missatge que em transmet", afirmava un sorprès Villa, plenament conscient del minuciós treball artesanal que hi ha al darrere. "Totes aquestes coses em donen força per continuar amb la recuperació. Ho guardaré amb molta estima. Segur que em donarà sort i podré tornar amb més força".

Bons records del Japó

És clar que els nombrosos culers del Japó ­-és el segon país amb més socis del FC Barcelona­- respiraran més tranquils després d'escoltar les paraules de Villa: "Tot i que vaig lesionar-me al Japó, en guardo bons records, ja que vam guanyar un títol molt important per al Club i per a mi, que no el tenia, i era dels més importants que em quedava per guanyar. Vull dir-los que moltes gràcies per tot el temps que hi han dedicat".

Després d'aquesta nova mostra d'afecte, el '7' del Barça assegura que treballarà dur diàriament per recuperar-se el més aviat possible. "Ho vull fer per mi i per la meva família, però també per tota aquesta gent".

Mentrestant, al Japó, continuaran seguint amb devoció el Barça de Guardiola, esperant el retorn d'un dels seus ídols. "¡Viva, Guaje!", es pot llegir a la llegenda que cobreix les 1.000 grues de paper.

“Encara ens fa més grans”

El vicepresident de l'Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, ha estat present a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en l'emotiu desenllaç d'aquesta història. "Ens honora i encara ens fa més grans com a club. El Japó és un país amic. El poble japonès té una cultura i una manera d'entendre la vida diferent de la nostra i aquest regal té un valor extrem, ple d'intangibles. És un gest molt emotiu que el David ha entès perfectament", ha afirmat Cardoner.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();