fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner i Casaus

Benvolgut president,

Benvolguda presidenta,

En nom del president i de la Junta Directiva, hem endegat un nou projecte solidari per beneficiar els sectors menys afavorits de la nostra societat. D'aquesta manera, complirem amb la il·lusió de moltíssimes persones que de manera gratuïta podran gaudir d'un partit a l'Estadi.

La Diada del Soci Solidari se celebrarà durant el partit de la Copa del Rei davant de L'Hospitalet, que es jugarà el dia 22 de desembre a les 22 h. És per això que us demanem la vostra complicitat com a integrants de  les penyes del FC Barcelona, unes institucions cabdals per a l'Àrea Social del nostre club, amb l'alliberament gratuït dels vostres abonaments. Aquestes entrades alliberades de manera solidària es posaran a disposició d'ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social perquè puguin assistir de franc al Camp Nou.

Així mateix, també us encoratgem a posar en coneixement del nostre Departament de Penyes qualsevol associació, escola o entitat que treballi a la vostra població i que penseu que es podria beneficiar d'aquesta iniciativa. En tot cas, la sol·licitud no implica necessàriament la concessió de les invitacions, ja que l'aforament disponible dependrà de l'alliberació solidària dels abonaments a l'Estadi.

Amb el convenciment que aquesta Diada serà una jornada molt especial, espero comptar amb la vostra valuosa participació.

Jordi Cardoner i Casaus

Vicepresident Àrea Social FC Barcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();