fcb.portal.reset.password

FestaBarça

La Festa Barça és un recinte tancat, d'accés només per a socis del FC Barcelona i penyistes acreditats, que podran compartir moments de barcelonisme dins de les instal·lacions de l'entorn del Camp Nou. Concretament, es tracta d'un espai 5.000m² ubicat entre els accessos 14 i 15 del Camp Nou amb carpes climatitzades, un escenari, punts de restauració, marxandatge i informació i un camp de futbol de dimensions reduïdes. També hi haurà diversos punts de restauració en un entorn relaxat i exclusiu, amb un format de 'village'.

Compartir experiències amb altres socis i personalitats vinculades al FC Barcelona, participar en activitats lúdiques, informar-se de les iniciatives socials i solidàries engegades pel Club, fer-se fotos al costat de les 16 copes del curs 2010/2011, intercanviar petits tresors col·leccionables, gaudir de les diferents actuacions o simplement passar l'estona en un context de barcelonisme, són algunes de les activitats que socis i penyistes podran assaborir en aquest espai. En definitiva, activitats que permetin als socis i penyistes sentir-se partícips del Club en un context d'oci i distensió.

El Gamper i la Trobada Mundial de Penyes

Aquesta festa barcelonista coincideix temporalment amb el Congrés de Penyes i la Trobada Mundial, dos esdeveniments que aquest any organitza el Club. És per això que a l'espai de la Festa Barça es donarà cabuda, de manera puntual, a algun dels actes paral·lels de la trobada. Hi podran accedir tots els penyistes degudament acreditats pel FC Barcelona.

Les tradicionals activitats musicals i lúdiques que es fan en les hores prèvies del Trofeu Joan Gamper, també tindran cabuda aquest any. En aquest cas, l'accés serà obert a totes les persones amb localitat per al partit, a diferència de l'espai barça, només per a socis i penyistes degudament acreditats.

Les portes del Barça Village estaran obertes ininterrompudament des de les 10 del matí fins les 20 hores del vespre tot i que l'horari de tancament de dilluns es faria coincidir amb l'hora d'inici del partit del Trofeu Joan Gamper.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();