fcb.portal.reset.password

Pau Vilanova, al Congrés Mundial de Penyes / FOTO: ARXIU FCB

El primer any de funcionament de l'Oficina d'Atenció al Penyista (OAP) ha estat tot un èxit d'acollida i també ha significat un gran pas endavant en l'impuls i el desenvolupament de les relacions del Club amb les Penyes Oficials del FC Barcelona. Segons paraules de Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, "el balanç és extraordinari, les penyes han trobat un punt de suport i ha fet més fàcil la tasca de l'OAB (Oficina d'Atenció al Barcelonista)".

Millora l'atenció

Prova d'aquesta millora és l'atenció de les més de 12.500 trucades que s'han recollit en aquest primer any i que representa un increment del 30% respecte a la temporada anterior. Així com l'atenció als més de 7.500 correus electrònics rebuts, un 42% superior a l'any 2010, les més de 3.000 visites que s'han atès de forma personalitzada des del Departament de Penyes o la representació institucional del Club en més de 450 actes del món penyístic arreu del món.

Pau Vilanova creu que l'OAP ha suposat una millora qualitativa per als penyistes perquè "han trobat el seu espai". "Abans, la persona que venia a fer una consulta al Departament de Penyes, es trobava a la mateixa cua que la persona que venia com a soci o com a aficionat. Ara s'han distingit les àrees i s'ha agilitzat el tracte", diu Vilanova.

Objectius de futur

De cara al futur immediat, Pau Vilanova assegura que els principals objectius són "consolidar la relació amb el Consell Consultiu de Penyes i posar en marxa les eines per facilitar encara més la comunicació". El web del club, renovat recentment, disposa d'un apartat amb informació completa sobre les penyes i, segons explica Pau Vilanova, "el Club passarà a gestionar els webs de les penyes". En aquet sentit, Vilanova ha explicat que el Club té molt en compte les noves tecnologies perquè faciliten la comunicació. "Han de ser la via de comunicació del futur, perquè és una via àgil, ràpida i eficaç", ha dit.

L'OAP funciona de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 15.30 h a 19 h, i els dies de partit des de les 10 h fins a l'hora en què comença el partit.

Tornar a dalt