fcb.portal.reset.password

Presentació de Cartell de la Trobada de Castella i Lleó

Presentació de Cartell del Congrés d'Andalusia

El dissabte passat, la Sala París va ser l'escenari de la presentació dels cartells de dos actes multitudinaris que tindran lloc durant aquest any. La Peña Barcelonista de Villabalter i la Peña Deportiva Barça de Andújar van ser-ne les protagonistes com a organitzadores dels actes.

Hi va assistir una nombrosa representació de l'Ajuntament d'Andújar, encapçalada pel seu alcalde Jesús Estrella, així com també pels presidents de les penyes respectives, els delegats de Castella i Lleó i Andalusia Occidental, a més de moltes penyes de les respectives zones. El director de la FCB Escola Julio Alberto Moreno, i Pere Valentí Mora, exjugador i membre de l'Agrupació Barça Jugadors, tampoc van faltar a la cita. Tots van ser rebuts pel vicepresident de l'Àrea Social Jordi Cardoner i Casaus, acompanyat de Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social

Refermant la gran activitat penyística

Pau Vilanova va obrir la cerimònia, donant la benvinguda als més de dos-cents assistents. Vilanova va destacar la realitat del Barça, expressada en dos versos del seu himne: "Tant se val d'on venim, si del sud o del nord", cosa que es demostrava en aquell moment a la Sala París, ja que hi havia penyes de Castella i Lleó, i d'Andalusia que havien fet molts quilòmetres tot compartint la passió pels colors blau i grana.

Tot seguit, Jaime Carrillo, president de la Peña Deportiva Barça de Andújar, i el delegat del Consell Consultiu de Penyes per Andalusia Occidental, Rafael Pichardo, van dir unes paraules. Aquesta part la va tancar Jesús Estrella, alcalde d'Andújar, que va finalitzar l'acte entregant un record de la ciutat a Jordi Cardoner.

Jorge Juan Moreno, president de la Peña Barcelonista Villabalter, va prendre la paraula, tot destacant les noces d'argent que la penya que presideix està a punt de celebrar. El delegat del Consell Consultiu de Penyes per Castella i Lleó, Nicolás Pérez, també va dir unes paraules d'homenatge a la penya, i a les penyes de la seva zona.

Finalment, el vicepresident Jordi Cardoner i Casaus es va adreçar a les penyes assistents. Cardoner va expressar la seva satisfacció en saber de primera mà que el moviment penyístic és ferm i que està més viu que mai. El vicepresident de l'Àrea Social també va agrair l'esforç dels penyistes per haver fet un viatge tan llarg per venir a veure el primer equip.

Congrés de Penyes d’Andalusia

Aquest octubre la Peña Deportiva Barça de Andújar acull el X Congrés de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla. Un esdeveniment bianual en què les penyes andaluses mostren el per què és una de les comunitats amb més penyes de l’Estat.

XIII Trobada de Penyes de Castella i Lleó

La Peña Barcelonista de Villabalter organitza el proper mes de setembre la trobada de penyes de Castella i Lleó, la qual coincideix amb les celebracions del 25è aniversari de la penya.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();