fcb.portal.reset.password

Amador Bernabéu al 25è Aniversari de la PB Castra Vinaria

Tall de Pastís del 25è Aniversari de la PB Castra Vinaria

Dinar de celebració del 25è Aniversari de la PB Castra Vinaria

Descoberta de la placa commemorativa

La població de Fuente del Maestre, a Badajoz, estava d'enhorabona diumenge passat. La Peña Barcelonista Castra Vinaria celebrava el seu quart de segle. Amador Bernabéu, delegat de relacions amb la UEFA del FC Barcelona, va assistir-hi en representació del Club.

L'Ajuntament, amb la penya

Com és habitual, l'ajuntament va donar suport a la penya, oferint una recepció a l'expedició barcelonista. Juan Antonio Barrios, alcalde de Fuente del Maestre, acompanyat d'una delegació consistorial, va rebre Bernabéu. També hi van ser presents el delegat del Consell Consultiu per Extremadura, Santiago Duran, i el president de la penya, José Manuel López.

En un discurs basat en la unió que fomenta el FC Barcelona, Bernabéu va destacar el vincle entre el Club i la població de Fuente del Maestre. Tant és així que, mostrant el coneixement que té de les terres extremenyes, el delegat de relacions amb la UEFA va comentar l'anècdota que aquesta vila va esdevenir ciutat el mateix any de la inauguració del Camp Nou.

L'actualitat culer, a debat

Tot seguit, unes 80 persones van reunir-se a la casa de cultura, per celebrar un col·loqui per debatre l'actualitat blaugrana. Santiago Duran va exposar els trets diferencials del Projecte Penyes Segle XXI, i les eines que se'n derivaran per a les penyes en un futur no molt llunyà.

Antonio Pedrera, director general d'esports de la Junta de Extremadura, va recordar el seu passat com a jugador del planter del bàsquet. Els valors que emanen del Club, així com també la formació de joves esportistes, van ser els punts més destacats, ja no només amb l'objectiu de promocionar jugadors, sinó també de formar persones. Un model que ja fa temps que ha seguit la Masia i que ara està donant els fruits més rellevants

Amador Bernabéu, seguint amb l'exposició de Pedrera, va destacar que l'esforç, la disciplina i els valors són els punts que fa que un nen que entri a la Masia pugui triomfar. En aquest sentit, no només tenir èxit en l'esport compta, sinó també a la vida.

Cartell i celebració

Ja al migdia, es va visitar la seu de la penya, on es va descobrir la placa commemorativa del 25è Aniversari. Tot seguit, unes 200 persones van acudir al pavelló amb motiu del dinar de celebració del quart de segle. Sens dubte, un dia de festa per a les penyes d'Extremadura.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();