GERMAN PARGA - FCB

Les activitats amb motiu del Congrés Mundial de Penyes van començar el 8 d’agost amb l’inici de l’XI Torneig de Futbol 7 de Penyes del FC Barcelona. Aquest any van participar-hi 18 equips (10 alevins i 8 benjamins) que van gaudir del futbol i l’ambient penyístic als camps annexos del Miniestadi.

La primera fase del torneig es va disputar amb un format de fase de grups, que va determinar els encreuaments per a la segona jornada, disputada dimarts dia 9 d’agost.

A més, tots els equips participants van tenir l’oportunitat de fer-se una fotografia amb el doblet aconseguit la temporada passada pel conjunt de Luis Enrique.

Eliminatòries i entrega de premis

Els enfrontaments de dimarts es van viure amb la màxima emoció, i és que l’atmosfera festiva i barcelonista va acompanyar unes eliminatòries molt disputades que van acabar amb la Penya Barça d’Artesa de Segre i Comarca com a campiona en categoria benjamí i la Penya Barcelonista La Pedrera de Masllorenç en categoria aleví.

L’entrega de premis es va realitzar al Miniestadi de la mà del directiu del FC Barcelona, responsable de penyes, Pau Vilanova. A l’acte van assistir el president de la Confederació, Antoni Guil, i els presidents de federacions Jordi Monturiol, Lluís Pérez i Salva Torres, a més del director del torneig, l’exjugador Paco Clos.