GERMAN PARGA - FCB

El Torneig de Cartes d’enguany va suposar també un èxit d’assistència, la tònica general d’aquest passat Congrés Mundial de Penyes. Amb més de 150 participants es va celebrar a les instal·lacions del Club, concretament a l’Auditori 1899, que també va acollir el Torneig Penyes Futbol Games.

L’entrega de premis va anar a càrrec del president de la Confederació, Antoni Guil; directiu de la Comissió Social responsable de Penyes, Dani Sala;  de la directiva de la Comissió de Penyes, Elvira Pou i del Síndic de les Penyes, Ramon Térmens. A més, també hi van assistir el vicepresident de la Confederació, Lluís Grau i el directiu de la Confederació, Pere Mentruit.

Jordi Bellós i Dani Món va ser la parella guanyadora, i les parelles Jordi Mas i Manel Pérez i Enric Noguera i David Noguera van quedar en segon i tercer lloc respectivament.

Un Sopar Popular de rècord

Per concloure la jornada, a l’esplanada del Camp Nou es va organitzar el tradicional Sopar Popular, amb la presència del vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i del directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova.

La vigília del Congrés va comptar amb prop de 600 assistents i va suposar un nou rècord d’assistència arrodonida per l’actuació de Pep Plaza, del grup d’havaneres Port Bo i tot un clàssic, el rom cremat.