barcelonistes al pàrquing d'autobusos

Parking Bus per a Penyes

Podeu demanar un passi de parking per a tota la temporada, o bé un passi per un partit en concret.

Parking de temporada

Si la vostra penya té previst anar al Camp Nou en grup a un mínim de 15 partits, podeu demanar un passi de parking de temporada. Cal sol·licitar-lo per escrit al Departament de Penyes, per correu electrònic penyes@fcbarcelona.cat abans que comenci la temporada.

En aquest escrit caldrà indicar les següents dades:
Nom de la penya
Credencial de la penya
Partits als quals teniu previst assistir

El Departament de Penyes estudiarà la vostra sol.licitud i, en un temps màxim d’un mes es comunicarà la resolució d’aquesta, sigui positiva o no.

Parking de partit

En qualsevol cas, podeu sol·licitar un passi de parking per un partit en concret*. Només cal fer-ho amb la suficient antel·lació mitjançant correu electrònic a penyes@fcbarcelona.cat. Podreu recollir el passi de parking fins el mateix dia de partit a les taquilles del Club.

*L’únic requisit que es tindrà en compte per concedir aquest passi és que s’hagin comprat entrades com a penya, ja sigui a través de taquilles per correu electrònic, o al web del Club.

Invitacions xofers

Els xofers dels autocars de les penyes oficials que viatgin a l’Estadi podran gaudir d’una invitació, de 3a graderia, per assistir als partits del 1r equip de futbol, quedant exclosos els partits contra el Reial Madrid i els partits d’eliminatòria de competició europea.