Trobada de Penyes Barcelonistes de l'Anoia, Penedès i Garraf

Trobades de Zona

Totes les penyes oficials podran organitzar una Trobada de Zona a l’any. La celebració d’aquestes Trobades de Zona s’ha de comunicar per escrit al Departament de Penyes entre els mesos de setembre i octubre de cada any. Ho podeu fer mitjançant aquest formulari.

Es recomana que les Trobades es facin coincidir amb aniversaris destacats de la penya amfitriona. Totes aquestes Trobades estaran representades per la persona o persones que designi el Club.

Per tal que el FC Barcelona pugui designar la millor representació possible, caldrà que la Trobada es faci coincidir amb desplaçaments del Club i, en aquest cas, els actes hauran de ser programats pel dia anterior a l’esdeveniment esportiu.

A les zones no afectades per desplaçaments del FC Barcelona, el Club estudiarà la data més idònia per a la celebració de l’acte.

Celebracions, inauguracions i aniversaris de la fundació de la penya

Totes aquelles penyes oficials que vulguin celebrar un acte en el que hi participi una representació del Club, caldrà que ho comuniquin per escrit al Departament de Penyes del Club. Ho podeu fer mitjançant aquest formulari. El Departament de Penyes, en base a la normativa vigent, confirmarà o no l’assistència dels representants del Club.

Inauguració d’escuts al Camp Nou

Podeu sol·licitar informació sobre la col·locació d'una placa amb l’escut de la penya a l'estadi i deixar així la vostra petja al Camp Nou. El club us informarà del dia i hora de la inauguració de la placa, el lloc de trobada i la ubicació de l’escut. Ho podeu fer mitjaçant aquest formulari.