Torneig de Futbol 7 de Penyes del FC Barcelona

El moviment de penyes s’ha caracteritzat per ser el planter de barcelonistes per excel·lència. Els més joves gaudeixen de les activitats de les penyes, especialment aquelles que estan relacionades amb les activitats esportives.

L’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona n’és un gran exemple. Aquestes 20 penyes disposen d’equips de futbol des de prebenjamí a juvenil, i organitzen la seva pròpia competició, que representen un gruix de 3.000 joves penyistes. Les seves portes estan obertes per a tots aquells joves socis amb ganes de practicar l’esport.

Amb aquest planter, la Selecció de Penyes d’aleví i benjamí va participar en tornejos i partits amistosos, en trobades del moviment, o per exemple al Mini davant la penya de Nova York, que estava de visita a Barcelona durant la Setmana Santa.

També es van celebrar fins a quatre jornades formatives destinades a jugadors, entrenadors, coordinadors i directius de l’Agrupació, ajuntant un gruix de gairebé 250 jugadors de categoria benjamí.

Amb motiu del Congrés Mundial de Penyes, també es va celebrar el X Torneig de Futbol 7 de Penyes del FC Barcelona als annexes del Mini. Més de 200 nens i nenes de 16 equips en categoria aleví i benjamí van gaudir de dos dies de barcelonisme i de futbol.