GERMAN PARGA - FCB

El president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil, va presidir la sessió de treball durant el Congrés Mundial de Penyes del 10 d’agost passat. Aquest XXXVII Congrés va servir per presentar el projecte Penyes Segle XXI 2016-21, que comptarà amb nou plans per continuar fent de les nostres penyes les millors del món.

Antoni Guil va explicar el nou pla d’organització de la Confederació, les Federacions i les penyes. També va presentar el pla de patrocini que es va elaborar durant els últims mesos i que servirà per dotar d’ingressos el moviment i aconseguir l’autogestió. Finalment, el president de la Confederació va presentar els objectius del pla de comunicació, que servirà per fomentar i difondre la força del moviment.

La sessió va continuar amb la ponència del director gerent de la Confederació Mundial de Penyes, Joan Camps. Finalment, els directius de la Confederació que conformen les tres comissions van respondre a les preguntes i observacions que les penyes havien enviat prèviament a les federacions.

Bartomeu presideix la segona part del Congrés

El president del FC Barcelona, acompanyat de membres de la Junta Directiva, va iniciar els parlaments de la segona part del Congrés, en què també el vicepresident primer Jordi Cardoner i els directius Pau Vilanova, Jordi Moix i Maria Teixidor van intervenir, a més del president de la Confederació, Antoni Guil, i el Síndic de Penyes, Ramon Térmens.

Al llarg del Congrés, la directiva Maria Teixidor va fer entrega del premi Edelmira Calvetó a dues presidentes de penyes: Maria Antònia Milà i Jordina Font, que van rebre la condecoració entre els aplaudiments i el reconeixement de tot l’auditori.

Els penyistes van viure la presentació de les noves incorporacions del primer equip del FC Barcelona, que van sortit a l’escenari per rebre la benvinguda, acompanyats, a més, pel director tècnic Robert Fernández.

Dinar de gala       

Com a colofó final del Congrés, els penyistes van gaudir d’un dinar de gala amb més d’un miler d’assistents. Abans de començar, la periodista Xantal Llavina va presentar la cantant Roser, que va fer l’honor d’actuar amb una cançó dedicada a l’afició i la passió pel barcelonisme.

A més, es va fer entrega de la primera edició del Premi Edmundo Bazo a AFEPE amb motiu del foment de l’amistat, que va recollir el seu president, Pepe Hidalgo. Finalment, es van commemorar els 50 anys de la Penya Barcelonista d’Onda, que va rebre un homenatge de la mà del seu president, Toni López.